Albirea dinților – metode tradiționale versus metode profesionale

 

Albirea dinților este un procedeu ce ajută la menținerea sănătății danturii și a aspectului fizic al acesteia. Există metode naturale pentru a îmbunătăți acest aspect, însă acestea nu garantează un efect de durată. De exemplu, sucul de lămâie este un aliat important pentru un tratament sigur de albire a dinților. Amestecat cu bicarbonat, argilă sau pastă de dinți, el asigură un efect de durată și este de preferat folosirea lui moderată, întrucât aciditatea sucului de lămâie poate dăuna smalțului.

vfdbvds

O altă metodă naturală se bazează pe un amestec de căpșuni, sare și bicarbonat. Pulpa fructului albeşte, iar seminţele curăţă blând fațetele dinților. Totodată, căpșunele ajută și la întărirea smalțului, dându-i o înfățișare mai strălucitoare, mai netedă. În mod asemănător, morcovul, țelina și stafidele ajută la menținerea unei danturi sănătoase și acționează împotriva petelor care pot apărea din cauza fumatului, alimentației nesănătoase ori din cauza vârstei înaintate.

Toate aceste metode tradiționale pot fi la îndemâna oricui, dar nu acționează timp îndelungat și nu ajută dantura să își mențină sănătatea de care are nevoie. De aceea, albirea dinților se realizează în mod profesional, la cabinetul medicului stomatolog. Una din cele mai sigure și eficiente metode este cea realizată cu ajutorul lămpilor pentru albire Beyond.

vfd

Lămpile Beyond folosesc o rază de lumină albastră, cu intensitate ridicată, filtrată prin mai mult de 13500 de fibre optice. Efectele de albire obținute cu lampa de albire Beyond durează între 6 luni – 2 ani, în funcție de igiena păstrată.

Indiferent de obiceiurile pe care le avem, problemele dentare pot apărea inevitabil, de aceea, o grijă amănunțită și un control de rutină sunt mereu o soluție ideală. În urma unui control realizat la cabinetul medicului stomatolog, acesta vă poate recomanda cea mai bună soluție pentru albirea dinților.  Redați sănătatea dinților dumneavoastră printr-un control dentar de specialitate și profitați de serviciile care vă pot readuce zâmbetul de odinioară !

Comentarii