Prințesa Gărgăriță își caută rochiță

Cabinetul Stomatologic ANAdent împreună cu D`Avantage Consult, continuă anul acesta cu campania „Prințesa Gărgăriță și Prințul Fermecat își caută de îmbrăcat”, în perioada 23 Februarie – 8 Martie 2016.

Profită de venirea primăverii și dăruiește o mică atenție fetițelor și băieților.

Anul acesta, cutia Gărgăriței devine Cutia Voinicilor

Ce trebuie să faci?

  • Caută în garderobă hăinuțe sport care se potrivesc copiilor cu vârste între 2 și 10 ani și adu-o la cutia voinicilor.
  • Cutia voinicilor se află la Cabinetul ANAdent (Piața Mihai Viteazul, nr 9, ap 12, Tel: 0264-536945)
  • Te rugăm, ai grijă ca hăinuțele să fie în stare bună, curate și ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea lor. Lipește o etichetă cu vârsta corespunzatoare pentru hăinuțele donate.

Anul acesta și băieții primesc mărțișoare. Odată cu venirea primăverii oferă un zâmbet atât fetițelor cât și băieților, donând haine sau jucării la cabinetul stomatologic ANAdent.

Proiectul este derulat de către cabinetul stomatologic ANAdent împreună cu D’Avantage Consult și reprezintă continuarea campaniei “Prințesa gărgăriță își caută rochiță”. Campania are ca scop ajutorarea fetițelor și băieților din zona Bazinului Fizeșului.

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul cabinetului.

Imagine campanie

 



Cabinetul Stomatologic ANAdent
 susținut de Agenția Relații Publice D`Avantage Consult, dau startul campaniei: „Prințesa gărgăriță își caută rochiță”, în perioada 23 februarie – 6 martie 2015.

FB postare gargarite reclama

Data de 8 martie, atât în România cât şi în alte multe ţări, simbolizează Ziua Internaţională a Femeii. Este considerată o zi specială în care nu se sărbătoreşte doar Femeia ci și Mama.

Această zi, care la început a fost doar dorința femeilor muncitoare de a dobândi unele drepturi, de-a lungul timpului,  s-a transformat într-un prilej de sărbătoare a feminităţii şi a reprezentantelor sexului frumos, indiferent de vârstă.

De aceea, ne-am gândit să sărbătorim împreună feminitatea chiar la vârstele mici.

TU ești persoana care poate face fericită o fetiță de 8 Martie!

Pentru a ajuta o prințesă gărgăriță să își găsească o rochiță, tot ce trebuie să faci este să cauți în garderobă o rochiță care se potrivește unei fetițe cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani și să o aduci la cutia gărgăriței. Cutia Gărgăriței se află la cabinetul nostru, ANAdent! Te rugăm să lipești o etichetă cu vârsta corespunzătoare rochiței.

Scopul acestei campanii este de a  ajuta fetițele din familiile defavorizate din Bazinul Fizeșului să primească o bucurie de 8 martie. Activitatea campaniei se bazează pe atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni clujeni interesați să susțină această cauză prin donarea unei rochițe.

Prin simplul tău gest de a dona această rochiță, vei face o gărgăriță să se simtă prințesă!

Cabinetul ANAdent dorește, prin această campanie, să crească gradul de receptivitate și implicare a  populației clujene în ajutorarea persoanelor care provin din medii defavorizate.

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul cabinetului.

Comentarii