Regulament

Regulament concurs “ClujANA DENTal Selfie”

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “ClujANA DENTal Selfie” (denumit în continuare “Concursul”) este Cabinetul ANAdent, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Dornei, nr. 40, C.I.F 26085922, înregistrată la sediul comerțului cu nr. J12/1850/2009.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit în continuare (“Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. D’Avantage Consult S.R.L, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Bună Ziua, Nr. 34-36, cod unic de înregistrare RO 16664773, înregistrată la sediul comerțului cu nr. J12/2873/2004, în continuare D’Avantage Consult.

 

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul se va desfășura în perioada 1 – 31 iulie 2014, pe pagina de facebook ANAdent (www.facebook.com/CabinetANAdent) și pe Blogul ANAdent (https://cabinetanadent.wordpress.com/).

 

SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, care locuiesc permanent sau temporar în județul Cluj,  care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului și ai agenției D’Avantage Consult, precum și rudele de gradul I ale acestora. De asemenea, nu pot participa la concurs persoanele sub vârsta de 18 ani. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și înafara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Facebook, completat cu o adresă de email validă.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este făcut public pe pagina de Facebook, ANADent Radiologie Dentară, în data de 1 iulie 2014.

Pentru a participa la concurs, care se desfășoară în perioada 1 – 31 iulie 2014, participanții trebuie să:

  1. Intre pe paginile de Facebook: ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) sau ANAdent Radiologie Dentară (https://www.facebook.com/ANAdentRadiologie) ;
  2. Devină fan al uneia din mai sus (oricare din ele), prin acțiunea de Like/ Îmi place;
  3. Trimită prin mesaj privat paginiiANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) o fotografie cu ei, zâmbind larg (să se vadă dinții) și să transmită numele lor complet;

 

După întrunirea condițiilor prevăzute anterior, Organizatorul:

  1. Va publica imaginea în albumul dedicat campaniei de pe pagina oficială de Facebook
  2. Va eticheta (Tag) fotografia participantului cu identitatea acestuia de Facebook
  3. Primele 5 poze care vor obține cel mai mare număr de Like-uri/ “Îmi place”-uri,vor câștiga Concursul.
  4. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 1 August 2014 pe pagina oficială ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent)
  5. Va contacta câștigătorii pentru transmiterea premiului, prin intermediul unui mesaj privat pe Facebook.  Câștigătorul va trebui să confirme primirea și acceptarea premiului în termen de 10 zile calendaristice. Dacă cineva nu revendică premiul, acesta va fi acordat următorilor participanți în ordinea clasamentului.

 

Simpla apreciere a paginii  de Facebook ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) sau ANADent Radiologie Dentară https://www.facebook.com/ANAdentRadiologie) prin Like/Îmi place, nu vă asigură înscrierea în concurs.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

 Se vor acorda următoarele premii:

–          5 e-vouchere, valabile la cabinetul ANAdent , în perioada 4 August 2014 -1 Octombriee 2014, ce conțin câte o radiografie dentară panoramică (OPT), o consultație și un plan de tratament

–          Pentru a beneficia de serviciile incluse în voucher, câștigătorul va trebui să contacteze cabinetul ANAdent,  să își lase datele de contact și să efectueze o programare.

 Câștigătorii nu pot să cesioneze aceste premii altor persoane sau companii.

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea câștigătorilor se va face astfel:

Primele 5 poze care adună cele mai multe Like-uri/ Îmi place-uri, în albumul concursului creat pe pagina  ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) , vor fi desemnați ca fiind câștigătorii.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook  ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) în data de 1 August 2014. De asemenea, aceștia vor fi contactați prin intermediul unui mesaj privat pe contul de Facebook.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

 Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirect ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe adresa de Facebook  ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent) și pe blogul cabinetanadent.wordpress.com. Prin participarea la acest Consurs, participanții sunt de accord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi communicate pe pagina de Facebook a ANAdent Cluj Napoca (www.facebook.com/CabinetANAdent)  și pe blogul cabinetanadent.wordpress.com.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 În cazul unor litigii apărute între ANADent Radiologie și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezvolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

 

 

Comentarii