Cabinet ANAdent

_

Cabinetul stomatologic ANAdent din Cluj Napoca  a fost infiintat in anul 2009, oferind servicii complete de diagnostic si tratament in domeniul stomatologiei generale si pediatrice, ortodontiei, chirurgiei oro-dentare, implantologiei dentare, profilaxiei,  proteticii si cosmeticii dentare .

Echipa noastra de specialisti va asteapta intr-un spatiu modern, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru a va oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde. Profesionalismul, performanta si grija fata de pacient sunt atributele care ne caracterizeaza, iar promisiunea noastra fata de toti cei care ne calca pragul cabinetului este de a le oferi „Un zambet frumos si sanatos fara durere”.

Stim ca vizita la dentist inca este privita de multe persoane cu frica, desi echipamentele si tehnicile de lucru s-au imbunatatit constant in ultimii ani, iar acea „durere” care ii inspaimanta pe unii poate fi cu usurinta inlaturata. Tocmai de aceea ne propunem ca, prin acest blog, sa oferim publicului larg cat mai multe informatii utile despre sanatatea orala, pentru a putea intelege ce presupune fiecare tip de tratament si interventie, dar sa furnizam totodata noutati si articole de specialitate si colegilor nostri stomatologi.

Comentarii