Despre noi

_

Situat in centrul Clujului, Cabinetul Stomatologic ANAdent ofera servicii complete de diagnostic si tratament stomatologic, asigurate si garantate prin profesionalism si performanta. Serviciile noastre intampina orice nevoie stomatologica: estetica, protetica si chirurgie dentara, implantologie, albirea dintilor, stomatologie pediatrica, ortodontie, paradontologie, profilaxie si igiena orala, radiologie, endodontie si  inhalosedare.

Echipa noastra, specializata in toate ramurile stomatologiei moderne, monitorizeaza toate grupele de varsta, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica. Aplicam tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice atat copiilor, cat si pacientilor adultilor.

Medicii specialisti ai Cabinetului ANAdent au fost alesi in functie de experienta lor solida in practica medicala stomatologica (ortodontie, ortopedie dento-faciala, radiologie, implantologie,chirurgie maxilo-faciala si dento-alveolara), tinand cont de pregatirea, daruirea si entuziasmul lor. Calitatile, abilitatile profesionale si rezultatele medicilor nostri ii recomanda si promit un status dentar perfect, prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Cabinetul stomatologic ANAdent dispune de materialele si aparatura adecvata pentru a garanta tratamentul fara durere si mai ales de timpul si rabdarea necesara intregului proces. Alegem sa expunem atat situatia clinica reala, cat si un plan de tratament adecvat, astfel incat pacientii nostri sa aiba putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.

Punem la dispozitia pacientilor echipamente stomatologice de ultima clasa, pentru ca acestia sa poata beneficia de un tratament de exceptie: Pax-Uni3D (sistem radiologic digital complet), beyond-whitener (lampa de albire), Masterflux (sistem de inhalosedare), fiziodispenser (sistem multifunctional folosit in implantologie, chirurgie dentara si endodontie), Micromotorul MX-LED Chiropro (este cel mai puternic si usor micromotor de pe piata), Autoclave clesse B Vuoto Frazionato Ritter copy (masina de sterilizare), Pentamix-III-Impression-300 (sistem de malaxare pentru amprente), Ray-pex5 (dispozitiv electronic folosit în endodontie), endomotor (instrument folosit in tratamentele endodontice ale canalelor radiculare), Air-FlowProphy Jet (dispozitiv utilizat in pofilaxia dentara pentru indepartarea petelor), sigillatrice (aparat pentru infolierea si sigilarea instrumentarului).

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s