Despre campanie

FB_cover photo_final_1 copy

Organizator

Cabinetul de stomatologie și radiologie dentară digitală ANAdent

Cabinetul de Radiologie Deantară  Digitală ANAdent vine în completarea cabinetului de stomatologie cu același nume, ce pune la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament în domeniul stomatologiei generale și pediatrice, ortodonției, chirurgiei oro-dentare, implantologiei dentare, profilaxiei,  proteticii și cosmeticii dentare .

Profesionalismul, performanța și grija față de pacient sunt atributele care caracterizează echipa de specialiști ANAdent, iar promisiunea față de toți cei care calcă pragul cabinetului este de a le oferi “Un zâmbet frumos și sănătos fară durere”.

Foarte multe persoane din jurul nostru se ghidează după ideea de a merge la medicul stomatolog doar când au o problemă dentară, concepție și obieci complet greșit, ce poate avea în timp consecințe grave pentru sănătatea orală. Prin consultații periodice, orice problemă poate fi interceptată și tratată, înainte de a deveni o afecțiune mai gravă și mai costisitoare pentru pacient.

Astfel, prin această campanie, Cabinetul ANAdent  își propune să ajute la schimbarea considerentelor generale legate de vizita la medicul stomatolog și să promoveze sănătatea dentară așa cum ar trebui să fie ea, cu activități de prevenire și tratament corespunzător! De multe ori dantura noastră poate să fie aparent sănătoasă la exterior, însă o radiografie dentară digitală (cu minimul de radiații) poate dezvălui diverse probleme la interior: fisuri în obturaţii, carii interdentare sau dezvoltate sub plombe, infecții, pierderi de masă osoasă, chisturi sau chiar cancer.

 

Scopul și obiectivele campaniei

ClujANA DENTal Selfie a pornit ca o inițiativă de a impulsiona oamenii să prevină afecțiunile dentare, prin vizite și controale regulate la medicul stomatolog. Deși acest domeniu dispune astăzi de tehnologii foarte performante, care reduc considerabil neplăcerile și durerile unei intervenții dentare / care presupun un minim de radițaii (radiografia dentară digitală) oamenii sunt reticenți încă, în ceea ce privește intervențiile și consultațiile periodice.

Această consultație poate fi și sub forma unei radiografii dentare, care dezvăluie mereu dacă există o problemă la nivel dentar. Deși o dantură pare sănătoasă la suprafață, unii pacienți se pot confrunta cu probleme grave. Acestea din păcate se manifestă prea târziu, când deja există afecțiuni și sunt necesare tratamentele de vindecare.

Cabinetul ANAdent dorește, prin această campanie, să crească gradul de notorietate în ceea ce privește importanța radiografiilor dentare în combaterea și prevenirea afecțiunilor. Prin radiografia dentară, la orice durere sau discomfort se găsește originea exactă a acesteia, pentru ca mai apoi să poate fi tratată corespunzător.

 

Comentarii