Despre zâmbete și estetica dentară

 

Apărută din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, estetica dentară se adresează pacienților care își doresc dinți sănătoși, bine aliniați, de o formă cât mai apropiată de perfecțiune și mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuală este avansată și ne pune la îndemână o gamă foarte variată de mijloace prin care putem avea un astfel de zâmbet.

Prin estetica dentară înțelegem în primul rând frumusețe și simetrie, însă până să ajungem acolo sunt necesari câțiva pași de urmat. În primul rând trebuie ca dantura să fie sănătoasă și întreținută prin periaj zilnic acasă, dar și prin periaj profesional la cabinetul medicului stomatolog. Apoi trebuie tratată și cea mai mică urmă de carie, iar în funcție de problemele fiecăruia următorii pași pot fi sugerați de medicul stomatolog. La sfârșitul îndeplinirii fiecărui pas necesar, pacienții se vor putea bucura de o dantură sănătoasă și de un zâmbet radiant.

 

Intervențiile de acest fel sunt apreciate de majoritatea oamenilor, însă cei care apelează cel mai des la astfel de servicii sunt, bineînțeles, vedetele. Din dorința de a avea o imagine cât mai buna și plăcută în fața publicului, ei recurg la mai multe tipuri de înfrumusețare și îmbunătățire a imaginii, iar estetica dentară este una din ele.

Fie ca vorbim de vedete naționale sau internaționale, de David Beckham, Tom Cruise, Inna sau Bianca Drăgușanu, toate au apelat la un moment dat, la astfel de îmbunătățiri.

 

 

 

 

   

În zilele noastre, fie că dorim să arătăm mai bine pentru copertele revistelor, pentru un eveniment deosebit, sau doar pentru imaginea noastră de zi cu zi, putem apela cu încredere la medici stomatologi specialiști și cu experiență în domeniu.

La cabinetul ANAdent găsiți metode și tehnologii actuale, medici profesioniști și produse de calitate. Vă așteptăm pentru un control și un tratament personalizat.

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s