Albește-ți dinții cu sistemul de albire Beyond

Cu toții ne dorim să avem un zâmbet frumos iar acest lucru s-ar traduce altfel, cu: dinți albi și sănătoși. Dacă nu avem de la natură aceste avantaje, nu este cazul să disperăm. Există mai multe metode prin care putem ajunge să avem dinți albi.

Se știe că trecerea timpului (dinții se îngălbenesc odată cu înaintarea în vârstă) alimentele și băuturile colorate (cafea, vin roșu, fructe de pădure, etc), afectarea dintelui, perioada de formare a dinților (până la opt ani smalțul dinților este în formare motiv pentru care este vulnerabil și se poate îngălbeni de la diferite substanțe) sunt cauze ale îngălbenirii dinților.

Din fericire există multe opțiuni în ceea ce privește tratamentul de albire a dinților. În acest articol ne oprim asupra uneia dintre metodele moderne folosite în cabinetul nostru de stomatologie, și anume: albire cu lampa de albire Beyond. Am ales să-ți prezentăm acestă metodă pentru gradul ei de eficiență.

acceleratoralbirebeyond

Albirea Beyond durează între 6 luni și 2 ani, în funcție de igiena păstrată. Lumina ultravioletă periculoasă existentă la alte tipuri de lasere, este complet îndepărtată prin sistemul de filtrare al lămpilor de albire Beyond, rămânând doar o rază concetrată de lumină rece în spectru albastru. Aceasta pătrunde adânc în dinți, permițând oxidarea fără riscuri sau efecte secundare. Albirea dinților este astfel sigură.

Rezultatele folosirii Lămpii cu Accelerator de Albire Beyond sunt spectaculoase chiar după prima ședință, efectul de deschidere mergând până la 8 -14 nuanțe. Terapia se desfășoară în maxim 3 ședințe, cu o durată de 6-12 minute/ședință.

albire

S-ar putea să simți o sensibilitate dentară după tratamentul de albire a dinților, unora li se întâmplă acest lucru. Nu trebuie să te îngrijorezi pentru că este o reacție normală și dispare complet după aproximativ 24 de ore, când dentina își revine complet.

Ce trebuie să mai știi este că, 24 de ore după albirea cu Sistemul Profesional de albire BEYOND™, va fi important să respecți cu strictețe câteva reguli de bază: să eviți produsele bazate pe tutun și cafea, produsele prea reci și prea calde, băuturile acidulate și mâncărurile colorate.

În urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde ședințele de albire sunt urmate de ședințe de fluorizare, riscul afectării dentare este inexistent. De aceea, te invităm să ne calci pragul cabinetului nostru cu încredere, pentru un tratament de albire profesional.

Află mai multe despre albirea dinților cu sistemul profesional Beyond.

 

 

 

 

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s