O lună plină de zâmbete

Am pornit campania ClujANA DENTal Selfie, în urmă cu o lună de zile, mai precis pe 1 iulie, în mediul online, mânați de o idee simplă, aceea că „Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău”, a lui Tom Wilson, și totodată de dorința de a aduce pe lângă multe zâmbete și mai multă atenție acordată sănătății orale.

Ni s-au alăturat zâmbete frumoase în cadrul acestei campanii și le mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat atât ca susținători, cât și ca participanți.

Am avut alături un zâmbet deosebit,  pe cel al Ralucăi Anton și îi mulțumim pe această cale pentru articolul de pe blogul personal, din care ne permitem să spicuim câteva rânduri: Practic, ne naștem zâmbind iar ecografiile ne arată faptul că cei mici zâmbesc chiar și în uterul mămicii lor.Am aflat apoi de ce sunt mai “sensibilă” la zâmbetul Marei – copiii zâmbesc de peste 400 de ori într-o zi, pe când peste o treime dintre adulți zâmbesc de peste 20 de ori pe zi si 14% din populație sub 5 ori pe zi. (….) un zâmbet poate genera același nivel de stimulare cerebrală precum 2000 de tablete de ciocolată!!! 2000!!! – parcă devine suficient doar acest motiv (sic!).”

10477083_742390519155336_3212223946424314896_n

31 iulie, ora 23:59 a fost momentul în care s-a încheiat concursul zâmbetelor și, așa cum îi stă bine unui concurs, avem câștigători și premii.

Iată care sunt cele cinci câștigătoare și premiile oferite de cabinetul nostru:

 1. Monica Saviuc – 67 LIKE-uri
 2. Denisa Antoanela Pop –  42 LIKE-uri
 3. Cosmina Goron  –  30 LIKE-uri
 4. Roxana Marita  –  30 LIKE-uri
 5. Elena Stefana  –  29 LIKE-uri

winners copy

Albumul complet cu toate zambetele din competitie il puteti vizualiza pe pagina de Facebook!

Fiecare câștigătoare va beneficia de o radiografie digitală panoramică, un consult și un plan de tratament din partea Clinicii ANAdent Cluj-Napoca. Le așteptăm pe fete la cabinet să le cunoaștem și să le putem fi de folos pentru a-și menține zâmbetul frumos și sănătos.

Zâmbetul este un dar pe care-l primim în fiecare zi și pe care îl putem dărui la rândul nostru, necondiționat. Este o stare de bucurie. Atunci când zâmbim suntem frumoși, calzi, prietenoși. Putem cuceri chiar și cele mai „înghețate” inimi.

Știm că în spatele unui zâmbet frumos se află deschidere față de cei din jur, încredere și respect față de sine, o atenție deosebită pentru sănătatea dinților.

Prin Campania ClujANA DENTal Selfie, cabinetul nostru și-a propus să crească gradul de informare asupra importanței radiografiilor dentare, care pot preveni și stopa multe din problemele dentare. Sperăm că am reușit să diseminăm informațiile și să îi facem pe aceia mai sceptici dintre voi să înțeleagă  că radiografiile dentare digitale nu sunt dăunătoare, ba dimpotrivă, în multe cazuri pot face diferența, iar doza de radiații este aproape de 0. Mult mai periculos este să refuzăm efectuarea unei radiografii dentare și să acceptăm un tratament efectuat în lipsa acesteia, în necunoașterea cauzei și a originii exacte a problemei. La fel, mult mai riscant este să nu putem identifica și trata la timp o anumită afecțiune și în final poate chiar să pierdem dintele sau măseaua respectivă.

Mulțumim încă o dată tuturor pentru participarea la competiția zâmbetelor clujene sănătoase, precum și pentru sprijinirea cauzei noastre și “Dragi prieteni, nu uitați să ZÂMBIȚI!”

Reclame

2 comentarii la “O lună plină de zâmbete

 1. Felicitari pentru campanie si pentru idee. De mult n-am vazut atatea zambete frumoase la un loc. Decupate asa din poze parca sunt toate modele 🙂

  • Draga Alina,

   Iti multumim pentru cuvintele frumoase si te asteptam sa participi si tu la viitoarele campanii pe care le vom organiza! Promitem ca si proiectele ce vor urma vor fi la fel de inedite ca si acesta! O zi plina de zambete sa ai!

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s