Inhalosedarea, cea mai sigura metoda de a scapa de teama de dentist

.

Datorită dezvoltării tehnologiei ce susține medicina, și implicit domeniul stomatologic, astăzi puteți uita de vizitele dureroase sau de frica copiilor de la dentist. Cu ajutorul inhalosedării, vă putem garanta că orice intervenție sau tratament nu vă va provoca niciun fel de durere fizică.

Clinica AnaDent se numără printre puținele clinici din România care a adoptat metoda inhalosedării cu protoxid de azot. Noutatea acestui tratament constă în folosirea gazului, care combinat cu oxigenul, are un efect calmant asupra pacientului, care astfel nu va mai simți nici teama de intervenție și nici durere. După ce medicul stomatolog termină tratamentul, întrerupe administrarea protoxidului de azot și administreză pentru câteva minute oxigen, pentru a se elimina din organism substanța inhalată.

Avantajele inhalosedării cu protoxid de azot:

–          Acest gaz acționează rapid; după doar câteva minute de la inhalare pacientul nu va mai simți stres sau frică, ci va fi complet relaxat;

–          Nivelul de sedare poate fi controlat; astfel, că în funcție de fiecare pacient și de nivelul acestuia de stres, nivelul de protoxid de azot poate fi controlat;

–          Timpul de recuperare este scurt; în decursul a 5 minute după întreruperea administrării de protoxid de azot, efectele gazului dispar definitiv din organism. Acest gaz este singurul care are capacitatea de sedare, însă nu are efecte pe termen lung, pacienții pot astfel să își continue activitățile normal, pot chiar să conducă fără probleme în urma terminării tratamentului.

Siguranța protoxidului de azot este garantată, aceasta fiind cea mai sigură metodă de sedare folosită astăzi în clinicile stomatologice de top din lume. Acesta este un gaz ne-toxic, care se elimină singur din organism după întreruperea administrării. Datorită beneficiilor sale, protoxidul de azot este recomandat pentru pacienții care au un istoric medical ce include hipertensiune arterială, angina sau atacuri de cord. Spre deosebire de celelalte tipuri de sedare, pacienții care inhalează acest gaz rămân conștienți și receptivi pe tot parcursul tratamentului.

 

Este protoxidul de azot sigur și pentru copii?

Inhalosedare-img

Da, chiar îi ajută să treacă peste frica pe care majoritatea copiilor o au de medicul stomatolog. Oricâte eforturi depunem să îi obișnuim pe micuți cu tratamentele dentare, ei tot se vor speria de durere, însă datorită inhalosedării, nu numai că vor fi mai relaxați, ci nu vor mai simți durerea intervențiilor. Astfel, putem transforma o experiență neplăcută pentru mulți oameni și pentru copii într-o vizită de rutină la medicul dentist, pe care nu o vom mai amâna pentru că ne temem de discomfort sau de durere.

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s