Albirea profesională a dinților

_

Fiecare din noi a auzit de o mulțime de modalități care te ajută să îți menții dinții albi și sănătoși, însă metodele tradiționale (despre care am și vorbit în articolul anterior) fie au efecte doar pe termen scurt, fie nu funcționează pentru noi la fel cum au funcționat pentru cel care ni le-a recomandat. De aceea, pentru un zâmbet mereu strălucitor este cel mai indicat să consultăm medicul dentist și să ne programăm pentru o albire profesională. Astfel, vin în ajutorul Dumneavoastră două modalități profesionale de albire, la care putem apela oricând:

–          Albirea dinților cu gel. Această metodă se folosește de un gel cu o concentrație mare de peroxid, care se aplică pe dantura pacientului. O ședință durează apoximativ o oră, iar pentru rezultate cât mai bune, recomandăm repetarea acestui tratament de două, trei ori.

–          Albirea dinților cu lampa de albit. În acest caz pacientul trebuie să se prezinte doar pentru o singură ședintă, care durează aproximativ o oră. Lumina albastră, rece, emisă de lămpi este dovedită clinic a fi ideală pentru albirea dinților, făcându-i cu 5, până la 10 nuanțe mai albi.  În urma acestui tratament, pacientul nu mai este nevoit să revină pentru o a două ședință, iar rezultatele se vor menține pe o perioada mai lungă, în funcție de obiceiurile dentare ale fiecăruia.

Aceste metode nu afecteză smalțul dinților sau dentina, ci doar îndepărteză petele nedorite ce se formează pe suprafața dentară. Sistemele tradiționale pentru albire se folosesc de o sursă de căldură pentru a accelera întregul proces, fapt ce duce însă la discomfort pentru pacienți, datorită iritării sau a arsurilor ușoare ce le provoacă temperatura ridicată în interiorul cavității bucale. Lămpile de albire profesionale revoluționează această practică și vin în întâmpinarea acestor probleme, fiind realizate în așa fel încât să scurteze procesul și să îl facă cât mai plăcut pentru pacient.

În urma acestui tratament, vă recomandăm ca pentru o zi, să evităm cu strictețe tutunul și bauturile pe bază de cofeină, alimente prea calde sau prea reci și mâncărurile colorate, deoarece gelul aplicat va continua să acționeze pentru a spori efectele albirii. Mai mult, trebuie să continuăm cu îngrijirea cavității bucale și cu o rutină zilnică completă, pentru a prelungi cât mai mult efectele periajelor profesionale. Pentru menținerea albului dinților este recomandat să apelăm la un astfel de tratament o dată la 6-8 luni. Această perioadă diferă însă de la persoană la persoană, în funcție de obiceiurile alimentare, dacă fumează sau consumă cantități mari de cafea și alte alimente ce pătează placa dentară.

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s